Senaste app-nytt

Efter två timmars brainstorming (under vilken vi i god ordning var ute i rymden åtminstone ett par gånger och vände) hade vi plötsligt ett namn på appen. Ett i mitt tycke smått genialiskt namn som jag därför gärna sparar på en stund till.

Nästa steg har sedan varit att finna en visuell utformning till det som alltså är själva grejen, något som också kan fungera i enlighet med sitt nya namn.

Och eftersom jag ändå ska föreställa konstnär, och det med detta följer att jag ständigt får bilder i huvudet, och jag hur som helst var där, sitter jag nu alltså hemma och tecknar byggnader som ska fyllas med rum som ska fyllas med länkar som ska fyllas med… ja på sikt i princip vad som helst.

Det är en lite hisnande  tanke att för det här projektet är det faktiskt bara fantasin som sätter gränserna, både för hur det ska se ut för betraktaren och vad det sedan ska innehålla. Inget är omöjligt.

Som själva initiativtagaren till appen gärna påpekar: ”There is no spoon”.

Och även om detta inte leder längre än till en färdig produkt som sedan ingen människa bryr sig om är det spännande att faktiskt böja ett bestick någon gång i i livet.

Sångerskan Björk har uppenbarligen haft någon liknande tanke.

Det här inlägget postades i Fantasin, Fictory, Filmerna, Framtiden, Musiken. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s