Deportation verkställ!

När sommaren var slut sa jag hej då till jobbet och gick ut i min härliga tjänstledighet. Kanske fick jag avskedet att låta lite väl definitivt (vilket jag väl egentligen ville att det skulle vara), för en kollega skämtade (ganska spydigt) om att jag ju kunde förvarna i alla fall, innan jag emigrerade till Sibirien.

Inte visste han (och inte visste jag!) att innan min tjänstledighet var över så skulle jag faktiskt emigrera till Sibirien! På riktigt!

Nästa lördag går flyttbilen från äppelträdgårdarna i Bromma till den forna ödeslätt i Vasastan som en gång ansågs så avlägsen att folk betraktade det som en förvisning att behöva flytta dit. Själv tänker jag slå ner i kvarteret med samma övertygelse som kometen i Tunguska 1908.

Pang ska det säga!

Så vet ni vad som hänt när ni hör smällen.

Det här inlägget postades i Platserna, Sambanden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s