Mig själv i kvadrat (1) – Ruta ett!

Flera har frågat om jag inte kan fota av en ny målning medan den blir till (just som jag gjorde med Fyra fåglar) och lägga upp bilderna här på bloggen igen efter hand så att vem som vill kan få följa processen.

Visst! säger jag.

Efter att hals över huvud ha stressat fram de två målningar som skulle vara med i Giverny (med resultatet att jag aldrig riktigt han känna efter om de blev bra – kanske blev de det, kanske inte, jag har faktiskt inte vågat titta på dem sedan jag kom hem) tänkte jag göra det motsatta inför höstens utställning i Pärnu och börja måla redan nu.

Temat där är självporträtt. Så det här blir alltså (ännu) ett sådant. Jag har egentligen en ordentlig titel klar i huvudet reda, men jag spar lite på den.

Bild 1 alltså: Spelplanen för allt som komma skall – en oljegrundad linneduk om 80 x 80 cm! (Och är det inte nästan nu det är som vackrast?)

Det här inlägget postades i Tavlorna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s