Segelpaus

Jag tog för vana att skissa lite varje dag i Giverny. När jag nu skulle iväg på segelsemester uppför Västkusten trodde jag att jag skulle ha tid att göra detsamma. Det är dock mycket att tampas med på en liten båt när man bara är två kompisar på den och den ena (alltså jag) aldrig har seglat förut.

Så det hanns inte med fler bilder än den här, som också skapades den första dagen, under total stiltje mitt i Öresund. Resten av veckan har jag härdats av väder och vind och långa blåsiga timmar vid rorkulten till en rätt kapabel sjöman, åtminstone med mina egna mått mätt.

Ja, och härmed vet ni också varför målarprojektet legat nere en stund.

Det här inlägget postades i Platserna, Skisserna. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Segelpaus

  1. Annika skriver:

    Åh vad fint. Jag gillar verkligen att titta på skisser. Det är som att ta del av något hemligt (eller i alla fall opublicerat). Lite som att läsa någon annans dagbok. Ibland kan man hitta fantastiska skisser på det här forumet: http://www.doodlersanonymous.com/ Där platsar du enkelt.

  2. Marit skriver:

    Cool länk! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s