Mig själv i kvadrat (en parentes) – Gröna fingrar

gröna fingrarMamma (som på sitt sätt figurerar i min pågående målning) har gröna fingrar i en överförd bemärkelse. Hon kan få vilken växt som helst att frodas och ägnar sig också åt sin trädgård med stor passion. Mina krukväxter lever inte tack vare min omvårdnad utan snarare trots den. Jag får måla blad istället.

Det här inlägget postades i Tavlorna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s