Bläckfisken (3) – Målar mig ut ur året

Gott nytt år alla! Hoppas ni får en sprakande afton. Jag tillbringar min hemma vid staffliet. Inte så festligt kanske, men festa kan man ju å andra sidan alltid göra någon annan tisdag istället. Jag tänker heller inte göra någon summering av det kalenderår som gått. Den här gången väntar jag hellre till sista januari när ormens år är över. Inte för att jag skulle tro mer på kinesisk vidskepelse än på någon annan, men för att jag själv råkar vara född i ett annat av ormens år och för att det är roligt med trams ibland. Trots att 2013 nu rinner ut finns alltså ännu lite tid att få fason på saker och ting. Och det skadar ju inte det heller.

Sista på året

Det här inlägget postades i Tavlorna, Tiden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s