Bläckfisken (13) – Delar av en kanske klar målning

Jag hade ingen tydlig bild av hur bakgrunden skulle te sig. Ändå är jag lite förvånad över hur det till slut faktiskt blev. Det behöver inte vara fel. Kanske är det till och med bra. Jag har bara inte vant mig ännu. Innan jag förklarar målningen färdig och tar en sista bild av resultatet, ger jag mig därför ett par dagar till att smälta åsynen. Men om jag inte får för mig att ändra något igen är målningen faktiskt klar nu.

Vänster sida kanske klar

Höger sida kanske klar

Det här inlägget postades i Tavlorna. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bläckfisken (13) – Delar av en kanske klar målning

 1. Henrik Betnér skriver:

  Den där hoppas jag kommer att ställas ut i en lokal nära mig för skärskådan. Ser väldigt spännande ut!

  • Marit skriver:

   Tack! Den blev på sätt och vis lite lik den där tavlan du köpte av mig då för länge sen, tänkte jag häromdagen då jag målade det sista.

 2. Henrik Betnér skriver:

  Det finns helt klart ett släktskap i känslan jag får när jag ser tavlorna och det är väl som det ska. Jag tycker du tagit sjumilakliv framåt som målande konstnär sedan dess, men det märks så tydligt att det är du som ligger bakom båda målningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s