Håller ångan uppe

Här finns ingen tid att ligga på latsidor. Ett år av livet är alltför kort. Så viner tankens piska över tankarna själva. Och det gör den rätt i.

Sedan bläckfiskmålningen Speranza blev klar för ett par dagar sedan har jag därför passat på att färdigställa ett nytt manus och skickat i väg det. Denna gång gäller det en barnbok som jag hoppas kan charma både förlagsfolket (i första hand) och (i förlängningen) sin tilltänkta publik av fantasifulla små frön.

Och innan manuset ens var lagt på lådan köpte jag igår en ny anteckningsbok där jag nu börjat bena upp nästa berättelseprojekt, en serieroman.

Jag har länge tänkt att jag velat göra något som innefattar både ord och bilder, men jag har tidigare inte haft någon lämplig idé för formen. Nu tror jag att jag kommit på något som kan bli riktigt bra. Eftersom serieformen är helt ny för mig, förhåller jag emellertid mig ödmjuk till försöket. Kanske går allt i stå redan på första sidan. Men då har jag åtminstone lärt mig något.

Det här inlägget postades i Bilderna, Tavlorna, Texterna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s