Ny målning, nytt redskap, ny stil

Dags för en ny målning. Och dags för en konstnärlig utmaning. Ska bli mycket spännande.

Den här gången kommer jag emellertid inte lägga ut några bilder av målningen innan den faktiskt är klar. Detta eftersom det finns en tanke bakom motivet som jag inte vill avslöja än. Dessutom vill jag vara så fri som möjligt medan jag testar en, för min del, helt ny teknik: Palettkniv.

Vad beträffar tjuvkikar får det räcka med den här bilden, där ni alltså ser en skymt av duken innan attacken med kniven ännu satt i gång. Och en skymt av mig i själva kniven. Fantastiskt skojigt, inte sant?

Palettkniv

Det här inlägget postades i Åsikterna, Tavlorna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s