Uppsamling på Grand!

Från och med 26 april planerar jag att hålla en ny utställning på Grand i Stockholm. I en anda av more is more kommer jag att bombardera väggarna i biografens mysiga foajé med färgglad konst.

dukarDet blir en brokig samling verk från tio års målande i en mängd olika stilar, med tavlor som tidigare varit uthängda såväl i Stockholm som Haparanda, Pärnu i Estland och Paris och Giverny i Frankrike.

Även om jag också hoppas hinna klart med ett par helt färska dukar i ytterligare en ny stil, är det kanske mer korrekt att kalla evenemanget för en uppsamling, snarare än en utställning.

Med anledning av detta åkte jag i dag också till Kontoret Globen för att hämta och inventera de målningar som hängt till prydnad hos dem det senaste året. En liten ihopsamling alltså, inför uppsamlingen. Och det betyder också att utställningen på Kontoret härmed är över för min del.

Jag återkommer snart med exakta detaljer om allt och inte minst om vernissagen. Men jag passar på redan nu att önska alla varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Biograferna, Tavlorna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s