Biografmålning äntligen på plats – samt en nyhet helt apropå!

Victoria på förmiddagenHelt nyss kom ett sms från platschefen på biograf Victoria i Stockholm: ”Plötsligt händer det!” skrev han glatt, och skickade på samma gång en bild av min inköpta målning, där den nu till slut hänger på plats i biografens foajé. Ni som är nyfikna hittar den närmare bestämt ovanför den lilla trappan ner till salong 5. Ännu en anledning, alltså, att gå på bio!

På tal om detta kan jag nu också passa på att nämna att en helt ny utställning just nu planeras för biograf Grand, med nio helt färska målningar som inte visats någonstans förut. Vernissagen blir en helg i slutet av juli (om detta återkommer jag så snart som möjligt) och jag jobbar nu för fullt med att få alla dukar klara. Vad temat är tänker jag inte avslöja än, men jag kan säga så mycket som att de här nya motiven också är mycket urbana.

Håll gluggarna öppna så får ni snart veta mer!

Det här inlägget postades i Biograferna, Tavlorna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s