En sak i taget

I går plockades målningarna ner från väggarna i Rättviks kulturhus. Det blev en fin utställning som också omskrevs helt snällt i Dalademokraten, och om du hade oturen att missa den kan du kompensera det med att kika runt bland bildspelen borta på hemsidan. Där finns även de nyaste målningarna, sida vid sida med de tidigare.

Härmed blir det också en paus i måleriet för en tid. För först och främst behöver nu romanen bli slutgiltigt klar. En komplett version föreligger naturligtvis redan, men där är några sista ändringar jag vill göra för att berättelsen ska bli ännu lite bättre. I det arbetet ingår för övrigt sådana trivsamma sysslor som att gräva fram obskyra böcker från 1911 ur Stockholms universitetsbiblioteks magasin. Inte dumt alls.

När man är vuxen får man äntligen leka som man vill!

Det här inlägget postades i Böckerna, Debutromanen, Tavlorna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s