Gör mig stolt, tack

Skärmavbild 2016-02-04 kl. 16.39.36Tidigt i morse arrangerade jag mitt ansikte till något som till nöds kunde kategoriseras som mänskligt utseende, tog hatten med mig och for till Färgfabriken för att få mitt författarporträtt taget av den trevliga och begåvade Sara Mac Key.

Senast jag fotograferades av ett proffs var väl då jag som barn fungerade modell för bebiskläder i en tysk postorderkatalog. Jag hyste alltså inga illusioner om hur detta skulle sluta. Min enda uttalade önskan på förhand var också att inte behöva se insmickrande, löjlig eller skrämmande ut på alla bilder – ”typ som en galen clown som ber om nåd.” Vi får se hur det lyckades.

Det här inlägget postades i Bilderna, Debutromanen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gör mig stolt, tack

  1. Ping: Som jag ser ut | Marit Furns blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s