Recensionsdagen och krokodilerna

Vaknade till recensionsdagen av Skuggan efter att hela natten redan ha brottats med stora, hala, liksom gummiartade krokodiler, som utan förvarning kunde dyka upp var som helst i från och kasta sig över mig med oklara intentioner.

Skärmavbild 2016-09-06 kl. 16.25.49Vetskapen om att en snart ska bli bedömd i offentligheten sätter uppenbarligen spår även i nattens drömmar.

Jag är nu mycket glad att de ”krokodiler” som jag hittills fått syn på i vaket tillstånd inte störtat upp med tänderna blottade, utan snarare med uppskattande tillrop.

Här syns inte minst en glimt från Falu Kurirens fina anmälan, och under den recensionen i DN, som också hade rosande saker att säga.

***

Uppdatering: Fler fina recensioner dök upp under veckan, inte minst i Svenska dagbladetMotala Vadstena Tidning och Aftonbladet.

Det här inlägget postades i Debutromanen. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Recensionsdagen och krokodilerna

 1. Jag vill gratulera dig till att ha fullfört ett stort projekt med ett strålande resultat att döma av alla fina recensioner du fått. Ingemar ska låna boken till mig. Du har många strängar på din lyra. Du tecknar och målar med stor noggrannhet. Jag önskar dig lycka till med framtida projekt.

 2. Lars Gellerstad skriver:

  Hej Marit!

  Tack för dina Strindberg-artiklar. Ett tips till dig & anda. Hälften – 40 – av Strindbergs kända målningar, tio av hans teckningar och mycket av hans fotokonst är just nu utställda på Musèe Cantonal des Beaux-arts i Lausanne – gratis inträde. Utställningen pågår till 22 januari 2017.
  Mer här:
  http://www.mcba.ch
  Sajten kan läsas både på franska och engelska.
  Lars G i Genève

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s